Producent in de kijker

Verhaal
Het verhaal van stroopfabriek Bleus

Zijn familie maakt al 175 jaar lang stroop, en zo heeft Raf zichzelf ook ondergedompeld in stroopfabriek Bleus. Het begon met 1 ketel in de kelder, en ondertussen produceren ze stroop in een kleine fabriek in Wellen.

Verhaal
Het verhaal van hoeveslagerij Ter Hees in Zelem
Peter en Els zochten naar meer voldoening voor hun product, het Belgisch witblauw ras. Ze beslisten samen om een hoeveslagerij te openen, waar klanten die op zoek zijn naar smaakvol rundsvlees hun gading vinden.  
Verhaal
Het verhaal van Hoeve Picard in Vechmaal

Hoeve Picard is onstaan op het ouderlijk gemengd bedrijf waar dochter Mia al 15 jaar voor een frisse wind zorgt. Haar scheptoog met een variërend aanbod van 35 roomijssmaken is in de zomer een hit, maar ook het overige aanbod vliegt het jaar rond over de toonbank. Zelfs enkele lokale restaurants en traiteurs hebben hun weg naar Hoeve Pciard gevonden. Zeg nu zelf, een lekker ijsje gaat er altijd wel in! 

Verhaal
Het verhaal van wijnmakerij Huize Timmermans in Rotem

Maar liefst 40 jaar geleden verbouwde hij zijn hobby tot zijn werk, en hij is daarmee een van de oudste wijnmakers van België. Jan van Huize Timmermans klinkt maar al te graag op zijn erkend Vlaams streekproduct, De Maaslander, en deelt zijn sappig verhaal.  

Verhaal
Het verhaal van brouwerij Wilderen in Wilderen

Mike kocht in 2007 de ruïne van de oude brouwerij van Wilderen. Vandaag is er een hypermoderne brouwerij in gevestigd die naam en faam heeft tot over de grenzen heen.

Recept in de kijker

Toast met gebakken champignons en Limburgse perenstroop
Gevulde paprika met Limburgs gehakt en kaas
Zoete pizza met Limburgse appels en peren

Recent nieuws

Honinglikeur 't Zoemertje
Ontdek vanaf nu 't Zoemertje, een honinglikeur van 27% alc. gemaakt met onze honing.
​Wijndomein Sassebroek lanceert op 13/10/2018 de crowdfunding campagne 'join our sparkling adventure'
​ campagne ten voordele van de inrichting van de wijnmakerij van 13/10/2018 tot 13/11/2018