Vind een verkooppunt in je buurt

Producent in de kijker

Verhaal
Het verhaal van distilleerderij De Korhaan in Hechtel-Eksel

Bij De Korhaan werken ze al sinds 1833 enkel met natuurlijke grondstoffen. De jenevers, likeuren en advocaten worden op basis van aloude recepten en traditionele productiewijzen gemaakt. 

Verhaal
Het verhaal van Brouwerij Kerkom in Sint-Truiden
Mark proefde meer dan dertig jaar geleden voor het eerst Belgisch bier. Hij was zodanig onder de indruk dat hij droomde van een eigen brouwerij. Zijn vrouw droomde van een eigen café en jaren later kwam hun beider droom uit: Brouwerij Kerkom!  
Verhaal
Het verhaal van stokerij BLOSM in Heers

Peter en Marc van BLOSM in Heers produceren de lekkerste gins, jenevers, vermouts, vodka’s en calvados … van fruitafval!

Verhaal
Het verhaal van Hoeve Picard in Vechmaal

Hoeve Picard is onstaan op het ouderlijk gemengd bedrijf waar dochter Mia al 15 jaar voor een frisse wind zorgt. Haar scheptoog met een variërend aanbod van 35 roomijssmaken is in de zomer een hit, maar ook het overige aanbod vliegt het jaar rond over de toonbank. Zelfs enkele lokale restaurants en traiteurs hebben hun weg naar Hoeve Pciard gevonden. Zeg nu zelf, een lekker ijsje gaat er altijd wel in! 

Verhaal
Het verhaal van Aspergehoeve Lavrijsen in Herk-de-Stad

Samen met zijn partner Sofie nam Luc de boerderij van zijn ouders over. Ze werken het hele aspergeseizoen hard door om hun klanten de beste kwaliteit en smaak te garanderen. Hier vertellen ze ons alles over hun bedrijf en onze smaakvolle provincie.

Recepten

Hasseltse speculaas
Pompoenspaghetti met spinazie
Gegratineerde ovenschotel met bloemkool
Herfstige pompoenmuffins met pecannoten
Hartige herfsttaartjes met pompoen en yacón
Hartverwarmende romige pompoensoep met wortel
Appelschijfjes met dip van chocolade en karamel
Trifle van appel, honing en mascarpone
Rode rabarbertaart