Brecht is een van de ondernemers van PIPO Appelsappen. Het bedrijf is gekend voor de verschillende variaties van appelsappen, zo maken ze combinaties met frambozen en kersen.
Al meer dan 30 jaar teelt papa Jo aardappelen voor de versmarkt. Sinds 2018 is zoon Kim als derde generatie er mee ingestapt. Nu geven ze samen alles om een heerlijk product in de winkel en op je bord te toveren.
Johan en Vera zijn de uitbaters van Het Eikelenhof. Het is een biologisch bedrijf, dat zowel groenten als fruit teelt. Daarnaast doen ze ook aan akkerbouw en veeteelt.
Luc nam het melkveebedrijf over van zijn ouders in 1992, enkele jaren later besloot hij om het familiebedrijf extra dimensie te geven door zelf ijs te gaan maken.
Herman en Heidi startte in 2014 met de aanplant van 4,5 ha. wijngaarden. Nu staan er 20.000 stokken van klassieke rassen. Hier maken ze, met groot respect voor de natuur, witte en mousserende kwaliteitswijnen van.
Tom en Ann runnen sinds enkele jaren Hoevewinkel Machiels. Zij telen aardappelen en je kan bij hen ook rundsvleespakketten van eigen kweek aankopen. Hun Belgische wit-blauwe runderen grazen het overgrote deel van de tijd buiten en dat zorgt voor lekker mals rundsvlees!
Als het fruit wat straffer mag zijn, dan weet Jos daar wel raad mee. In zijn winkeltje in Wellen kan je niet alleen terecht voor heel wat soorten confituur, maar ook voor perenjenever, kersenjenever, kersenlikeur en perenadvokaat.
Het familiebedrijf is bekend voor het verbouwen en verwerken van blauwbessen. Naast blauwbessen produceren ze er ook fruitwijn, sappen, siroop en stroop.