De broers Peter en Bert runnen het familieverblijf, kaasmakerij Catharinadal, met veel trots en passie. Zij staan samen met hun gezin garant voor de natuurlijke smaak en versheid van hun groot assortiment op ambachtelijke wijze bereide kazen en zuivel.
Herman en Heidi startte in 2014 met de aanplant van 4,5 ha. wijngaarden. Nu staan er 20.000 stokken van klassieke rassen. Hier maken ze, met groot respect voor de natuur, witte en mousserende kwaliteitswijnen van.
Al meer dan 30 jaar teelt papa Jo aardappelen voor de versmarkt. Sinds 2018 is zoon Kim als derde generatie er mee ingestapt. Nu geven ze samen alles om een heerlijk product in de winkel en op je bord te toveren.
Jan van Huize Timmermans is een van de oudste wijnmakers van België. Hij produceert al sinds 1978 de ambachtelijke appelwijn De Maaslander, een erkend streekproduct op basis van Jonagold-appelen. Op basis van de oogst kun je nippen van 5 à 6 mengelingen, stuk voor stuk even fantastisch.
Brecht is een van de ondernemers van PIPO Appelsappen. Het bedrijf is gekend voor de verschillende variaties van appelsappen, zo maken ze combinaties met frambozen en kersen.
Johan en Vera zijn de uitbaters van Het Eikelenhof. Het is een biologisch bedrijf, dat zowel groenten als fruit teelt. Daarnaast doen ze ook aan akkerbouw en veeteelt.
Als het fruit wat straffer mag zijn, dan weet Jos daar wel raad mee. In zijn winkeltje in Wellen kan je niet alleen terecht voor heel wat soorten confituur, maar ook voor perenjenever, kersenjenever, kersenlikeur en perenadvokaat.
Door een workshop bierbrouwen kreeg Henk de smaak te pakken. In 2013 besloot hij om samen met zijn partner de uitdaging aan te gaan. Met succes, zo brouwen ze ondertussen een 5-tal verschillende bieren.