Vind een Producent in je buurt

Producent in de kijker

Beau Marais wijndomein
Stille wijnen, bubbels en spirits van topkwaliteit met een leuke kwinkslag. Kleine oplages van originele producten die onder begeleiding van een franse oenologue tot in uw glas geraken. Wijnen op basis van de klassieke Pinot rassen en Chardonnay in de stijl van Champagne en Bourgogne maar met een eigen originele en lokale toets!
Verhaal
Aspergehoeve Lavrijsen

Aspergehoeve Lavrijsen ging van vader op zoon, en die familieaanpak próéf je in de kraakverse asperges. Samen met zijn partner Sofie zorgt Luc ervoor dat zijn medewerkers dag in dag uit zorgen voor de beste kwaliteit en smaak.

Verhaal
Blosm

Peter en Marc runnen BLOSM in Heers. Ze produceren verschillende soorten gins, jenevers en vermouth. 

Verhaal
Brouwerij Kerkom

Sinds 1878 is Brouwerij Kerkom de plaats bij uitstek voor levensgenieters. Mark verwelkomt je graag in de brasserie met een goede pint en een hapje. Elk bier wordt nog met de hand gebrouwen en dat proef je.

Wijndomein Wideux
Wijndomein Wideux is een kleinschalig wijndomein, met een grote diversiteit aan druivenrassen. De kleinschalige aanpak staat hier dan ook garant voor een kwalitatief eindproduct.
Hoevewinkel Machiels
Tom en Ann runnen sinds enkele jaren Hoevewinkel Machiels. Zij telen aardappelen en je kan bij hen ook rundsvleespakketten van eigen kweek aankopen. Hun Belgische wit-blauwe runderen grazen het overgrote deel van de tijd buiten en dat zorgt voor lekker mals rundsvlees!
Verhaal
De Korhaan

Bij de Korhaan werken ze enkel met natuurlijke grondstoffen. De jenevers, likeuren en advocaten worden op basis van aloude recepten en traditionele productiewijzen gemaakt. 

Toffe Peren
Lekker fris en gezond fruitsap, gemaakt van Belgische peren die we redden van de vernietiging. Toffe Peren is het uniek verhaal van perelaars, zeveraars en wereldverbeteraars.
Verhaal
Hoeve Picard
In 2003 startte Mia met het bereiden en verkopen van ambachtelijk roomijs en ijstaarten op de hoeve. Haar assortiment werd ook uitgebreid met frisco’s en sorbets. Ook verzorgt zij graag jullie feest met haar ijskar! In de zomer van 2018 kan ze jullie 24u op 24u / 7 dagen op 7 voorzien van roomijs in haar roomijsautomaat. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen! Welkom!
Producten
Afzetmarkt
Loading...
Producten

Zuivel & eieren

Producten

Fruit

Vlees & vis

Automaat beschikbaar

't Gebroek

Zuurbroekstraat 11

3690 Zutendaal


Producten

Granen

Zuivel & eieren

Sappen & siropen

Producten

Fruit

Zuivel & eieren

Automaat beschikbaar

Producten

Zuivel & eieren

Brood en gebak

Producten

Fruit

Vlees & vis

Zuivel & eieren

Groenten

Confituur, honing en stroop

't Mulke

Molendijk 45

3960 Hamont-Achel


Producten

Zuivel & eieren

Producten

Sterke dranken

100% Kriekensap

Schoolstraat 84

3540 Herk-de-Stad


Producten

Fruit

Sappen & siropen

Producten

Fruit

Groenten

Loading...