Over ons
Contact
Mijn profiel
Toegevoegd !
Toegevoegd !
menu
Limburg Smaakt naar meer!
Producenten
Producten
Inspiratie & verhalen
Recepten
Over ons
Contact
Inloggen
Gelieve eerst in te loggen
Om favorieten aan te maken moet je een account hebben.
Inloggen
Of registreer je hier.
Volwaardige groentecouscous
40 minuten
Hoofdgerecht
Tip: garneer het gerecht met geitenkaas en walnoten.
Limburgs hoofdingrediënt
Broccoli
Bekijk dit product ›
Geit- en schapenkaas
Bekijk dit product ›
Paprika
Bekijk dit product ›
Walnoten
Bekijk dit product ›
Ingrediënten
4
Personen
500
g
Broccoli
500
g
Zoete aardappel
1
Paprika
Rood bij voorkeur
125
g
Geitenkaas
1
zakjes
Linzen
250
g
Parelcouscous
Peper
Zout
Paprikapoeder
Olie
een handvol
Walnoten
Optioneel
Recept
Verhit de oven voor op 220 °C of de Airfryer op 190 °C.
Schil de zoete aardappelen en snijd deze in blokjes van 1 tot 2 cm. Doe hetzelfde met de paprika.
Doe de zoete aardappelen en paprika in een kom en voeg olie, paprikapoeder, peper en zout toe.
Roer alles goed door elkaar en bak het vervolgens 20 minuten in de oven of 12 minuten in de Airfryer tot de zoete aardappelen gaar zijn.
Kook ondertussen de couscous volgens de instructie op de verpakking en snijd de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli vervolgens in 4 tot 5 minuten beetgaar of bak deze 20 minuten in de oven of 12 minuten in de Airfryer.
Meng de gekookte couscous met de geroosterde zoete aardappelen en paprika.
Voeg vervolgens de linzen toe en werk af met de broccoliroosjes.
Deze recepten kan je misschien ook wel smaken:
Vegan quiche met Limburgs lekkers
Proef meer ›
60 minuten
|
Hoofdgerecht
Hartige herfsttaartjes met pompoen en yacón
Proef meer ›
45 minuten
|
Hoofdgerecht
Vegetarische traktatie: gevulde paprika
Proef meer ›
45 minuten
|
Hoofdgerecht
bekijk alle recepten ›