Limburgs soulfood
Inspiratie

Met het herfstseizoen in volle gang is er geen betere periode om te genieten van enkele gerechten boordevol Limburgse ingrediënten die je hart bekoren.

Pompoensoep

Het is tijd om de herfst in te luiden met een kom heerlijke pompoensoep! De romige textuur en de smaakvolle combinatie van pompoen en kruiden zorgen voor een voldaan gevoel.


Kip en appel met een creatieve twist

Een sappig stukje kip met gekarameliseerde Limburgse appels, lekker! Deze creatie vult niet alleen je huis met heerlijke aroma's, maar laat ook je smaakpapillen dansen!


Appeltaart, een stukje geluk bij elke hap

Is er iets beter dan de geur van versgebakken appeltaart in de herfst? De combinatie van kaneel, appels en een knapperige korst is een gegarandeerde bron van geluk en comfort.


Paddenstoelenquiche

De aardse smaken van paddenstoelen gecombineerd met heerlijke eiren, spinazie en kaas maken dit gerecht tot een ware herfstklassieker. Je hebt in een handomdraai een gerecht waar je blij van wordt!


Warme chocolademelk

Op een regenachtige dag is er niets beter dan jezelf te verwennen met een kop warme chocolademelk. Voeg wat marshmallows toe en je hebt het perfecte drankje om je op te vrolijken!