4 tips voor een stijlvol tuinfeest
Inspiratie

Of je nu een outdoor verjaardagsfeestje houdt met de hele familie of gewoon een chill avondje met vrienden onder de sterren: dankzij deze tuinfeesttips wordt jouw feestje gegarandeerd een knaller van formaat. 

 

 1. Aan tafel? 
  Zorg voor voldoende zitplaatsen voor al je gasten. Organiseer je een uitgebreide lunch of diner, dan is het slim om een echte tafel met stoelen in de tuin te zetten. Eerder een informele namiddag of loungeavond met hapjes? Dan is het misschien nóg leuker om gewoon wat kussens in de tuin te leggen waarop je gasten kunnen chillen. 

   
 2. Music maestro 
  Geen feestje zonder muziek. Stel op voorhand een playlist samen met zomerse deuntjes en laat je gasten eventueel mee hun favoriete liedjes kiezen. Verhuis je boxen van binnen naar de tuin in of ga voor draagbare speakers. 

   
 3. Sfeerbeheer 
  Zeker als je ’s avonds een tuinfeest geeft, is gezellige verlichting een must. Hang kleurrijke buitenlampjes op, haal je kerstverlichting van de zolder of ga voor lampionnen en kaarsen in papieren zakken voor een sfeervolle setting. Kies daarbij voor citronellakaarsen die ongewenste zespotige gasten weghouden. Voorzie ook zeker een aantal dekentjes voor frisse avonden.

   
 4. Hapklare hapjes 
  Niets zo vervelend als een leuk tuinfeest organiseren en zelf de hele tijd in de keuken te moeten staan. Kies daarom voor gerechtjes die je op voorhand kan maken en meteen hapklaar zijn. Onze favorieten? Crackers met heerlijke zelfgemaakte blauwe bessenjam en hummus,deze koude wraps met gegrilde kipdeze frisse zomerpasta met groene groentendeze cheesecakeen deze frisse yoghurtijsjes met verse aardbeien