Unieke uitstapjes in Limburg
Inspiratie

Je hoeft niet heel ver te gaan om mooie wandelingen te maken of fietstochten te doen. De mooiste plekjes bevinden zich hier in Limburg. Deze prachtige fruitplantages zijn vlakbij.

’T Bommerhof

Maak een wandeling of boek een rondleiding bij ’T Bommerhof. Dit Haspengouws fruitbedrijf houdt zich al jaren bezig met de teelt van appelen, peren en aardbeien. Het domein is omgeven door schitterende kasteelhoeves en de Tranendreef, gelegen in een prachtige landelijke setting. De perfecte plek voor een rondleiding, een verhaal over fruit en het leven van de fruitteler.

PIPO appelsappen

Interesse in een leuk bedrijfsbezoek? Bij PIPO appelsappen tonen ze een stukje van het prachtige Haspengouw en natuurlijk de kneepjes van het vak. Stap in de PIPO trein die de boomgaarden letterlijk én figuurlijk verbindt met het fruitverwerkingsbedrijf. Als afsluiter kun je genieten van een heerlijke degustatie.

De fruithoeve

De fruithoeve is een Limburgs familiebedrijf waar je kunt genieten van geweldige rondleidingen tijdens een verblijf in de bijbehorende B&B. Via een elektrisch wagentje kun je de volledige plantage ontdekken. Je kunt er ook gezellig wandelen of fietsen en bent snel in andere Limburgse plaatsjes zoals Bilzen of Tongeren.