Kerstcocktail met Limburgse gin
5 minuten
Voorgerecht
Aperitivooo! Op lekker vers zachtfruit is het nog even wachten, maar in de tussentijd kunnen we wél genieten van heerlijke vruchtensappen van Limburgs fruit. Deze kerstcocktail met Limburgse gin en vruchtensap is je ideale feeststarter. Schol, op een perfect begin van je eindejaarsdiner.

Limburgs hoofdingrediënt

Ingrediënten
4 Personen
een handvol Ijsblokjes
Recept
  1. Verdeel de gin en appelsap over de glazen.
  2. Vul de glazen met ijsblokjes.
  3. Garneer met de rozemarijn en serveer onmiddellijk.
Tip: liever bubbels als aperitief? Die vind je ook in Limburg! Probeer een bubbelende parel uit Limburg zoals Zilveren Parel van Genoels-Elderen, Biz Joe van Domein Cuvelier, Brut van Claire Martin, Seprosa of Schorpion.

(opmerking: onderstaande tip enkel integreren indien voldoende ruimte en het er nog mooi uitziet J)
Tip: probeer dit recept in de zomer eens met vers fruit. Verwarm 120 g frambozen met 4 eetlepels suiker en 3 eetlepels water. Laat in 15 minuten inkoken, zeef het en laat afkoelen in de koelkast.