Over ons
Contact
Mijn profiel
Toegevoegd !
Toegevoegd !
menu
Limburg Smaakt naar meer!
Producenten
Producten
Inspiratie & verhalen
Recepten
Over ons
Contact
Inloggen
Gelieve eerst in te loggen
Om favorieten aan te maken moet je een account hebben.
Inloggen
Of registreer je hier.
Hartvormig verloren brood
20 minuten
Ontbijt
Wist je dat je het beste resultaat krijgt met iets ouder brood? Zo smaak je nòg beter de echte smaak van verloren brood.
Limburgs hoofdingrediënt
Blauwe bes
Bekijk dit product ›
Brood
Bekijk dit product ›
Eieren
Bekijk dit product ›
Framboos
Bekijk dit product ›
Honing
Bekijk dit product ›
Koeienmelk
Bekijk dit product ›
Ingrediënten
2
Personen
Boter
Kaneelpoeder
Honing
Bloemsuiker
2
Eieren
4
sneetjes
brood
2
zakjes
Vanillesuiker
200
ml
Melk
Blauwe bessen
naar keuze
Frambozen
naar keuze
Aardbeien
naar keuze
Recept
Maak een hartjesvorm van de sneetjes brood.
De eieren klop je los samen met de koemelk.
Voeg kaneel en vanillesuiker toe en meng verder.
Leg een snee brood voor 30 seconden in het mengsel (Let op: afhankelijk van de dikte van het brood - het brood mag niet stuk gaan)
Verwarm een pan met boter of margarine.
Leg het brood in de pan en bak per zijde 2 à 3 minuten tot de zijdes lichtbruin kleuren.
Leg het gebakken brood op een bord en bestrooi licht met bloemsuiker.
Dresseer verder met het fruit en enkele druppels honing.
Deze recepten kan je misschien ook wel smaken:
Gebakken havermout met peer
Proef meer ›
20 minuten
|
Ontbijt
Frisse salade met appel en spinazie
Proef meer ›
10 minuten
|
Lunch
Gevulde aardappel met spek en Limburgse kaas
Proef meer ›
50 minuten
|
Hoofdgerecht
bekijk alle recepten ›