Over ons
Contact
Mijn profiel
Toegevoegd !
Toegevoegd !
menu
Limburg Smaakt naar meer!
Producenten
Producten
Inspiratie & verhalen
Recepten
Over ons
Contact
Inloggen
Gelieve eerst in te loggen
Om favorieten aan te maken moet je een account hebben.
Inloggen
Of registreer je hier.
Veggie omelet met spinazie en broccoli
Lunch
Als gezond luxeontbijt, koude meeneemlunch of supersnelle avondhap: deze groenteomelet boordevol Limburgse vitamines smaakt op élk moment van de dag.
Limburgs hoofdingrediënt
Broccoli
Bekijk dit product ›
Eieren
Bekijk dit product ›
Peterselie
Bekijk dit product ›
Ui
Bekijk dit product ›
Ingrediënten
4
Personen
1
Broccoli
150
g
Erwten
bladpeterselie
naar smaak
6
Eieren
1
Ui
300
g
Spinazie
Recept
Snijd de broccoli in roosjes en kook samen met de erwten beetgaar in ongeveer 5 minuten.
Hak ondertussen de helft van de peterselie fijn. Klop de eieren los, meng ze met de gehakte peterselie en breng op smaak met peper en zout.
Snipper de ui.
Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en stoof de ui glazig. Voeg de spinazie toe en laat al roerend slinken.
Voeg de gekookte broccoli en erwten toe laat enkele minuten meestoven.
Giet het ei in de pan en laat gedurende zo’n 5 minuten stollen op een middelhoog vuur. Garneer met de rest van de peterselie.
Tip: ook heel lekker met groene asperges!
Deze recepten kan je misschien ook wel smaken:
Salade met gebakken peer, walnoten en blauwe kaas
Proef meer ›
15 minuten
|
Lunch
Vegetarische Buddha Bowl met gegrilde tofu
Proef meer ›
40 minuten
|
Lunch
Ajuinsoep
Proef meer ›
45 minuten
|
Lunch
bekijk alle recepten ›