Bestemming Thuis: zo overleef je een staycation
Inspiratie

Geen exotische reis gepland? Geen probleem. Na het lezen van deze tips voor een fantastische staycation wil je straks nooit meer op vakantie. 

 

 1. Kom uit je comfortzone 
  Wijnproeven, verdwalen in de kleine straatjes van een stadje, een kijkje nemen achter de schermen bij lokale producenten ... Als je op vakantie bent, doe je vaak dingen die je anders thuis nooit zou doen. Dus waarom zou je niet eens in eigen land op bezoek gaan bij eenwijnproducent in je buurtof eenevenement van Limburgse producentenbijwonen? 

   
 2. Geef je tuin een vakantiemake-over  
  Maak van je eigen tuin een paradijselijke bestemming. Installeer een hangmat, hang kleurrijke lampjesop of maak een kussenfort om ’s avonds films te kijken met de kinderen. Ook leuk: vrienden of familie uitnodigenvoor een gezellig dagje in de tuin. Zo organiseer je een onvergetelijk tuinfeest

   
 3. Leg de zomer op je bord  
  Op vakantie sta je ook geen uren achter je kookpotten, dus waarom zou je dat tijdens je staycation wel doen? Kies voor simpele recepten die in no time klaar zijn, zoals een salade met aardbeienbruschetta met aardbeien en camembert, een smoothiebowl met tricolore bessenof deze meeneemsaladeom te picknicken in eigen tuin.